Sound, Light, Support & More

 

Ancient party 2009
Voor de jaarlijkse Ancient party van USC verzorgde EX-IT Productions de gehele technische productie. Een 8m2 led-beeldschem, 3 laser shows en computergestuurde vlammenwerpers waren slechts enkele onderdelen van dit spectaculaire evenement. Verder waren er optredens van Michel de Hey, Funkerman, Paul Elstak,

Keiweek 2009
In opdracht van Vindicat Atque Polit verzorgde EX-IT Productions de complete techniche productie van de Keiweek. Het toneel was de Grote Markt in Groningen waar ruim 10.000 bezoekers het openingsfeest met Benny Rodiquez kwamen vieren. De rest van de week verschenen op het binnen podium vele artiesten waaronder Erick E, Dio & Sef, The Opposites, Girls Love DJs, Dries Roelvink en Jesse Voorn

Koepelkerk, Amsterdam
Elk jaar organiseert ABN-Amro voor alle bankiers een geweldig feest op een unieke locatie in Nederland. In 2008 was het oog gevallen op de Koepelkerk in Amsterdam. Deze kerk leent zich bij uitstek voor het geven van bijzondere feesten. EX-IT Productions kreeg de opdacht om de gehele kerk te voorzien van spectaculair licht en geluid. De muzikale omlijsting werd verzorgd door de JazzBerry band met aansluitend DJ Keith Carnal.


De bekende EX-IT> Drive-in tour 2009
is weer van start gegaan!

Wij verzorgen jaarlijks, met succes, vele drive-in shows door het hele land. Onze ervaren Djs zorgen voor de swingende beats die passend zijn voor uw feest of evenement. De Dj wordt ondersteunt door een professionele licht- en geluidsinstallatie die is afgestemd naar de wensen van de klant. U heeft al een complete show vanaf 750,- ex BTW. De opdrachtgevers zijn hoofdzakelijk Scholen, Hogescholen, Universiteiten, Sportclubs en Bedrijven

Studenten Keiweek,Groningen
De Keiweek is het grootste studentenevenement in de stad Groningen. Op de Grote Markt waren circa 10.000 studenten aanwezig die konden genieten van het optreden van DJ Marcel Woods. De gehele productie was in handen van EX-IT> Productions. Voor het geluid hebben wij hier gekozen voor een EAW KF Touringset met en vermogen van 40.000 watt. Wij mogen terugkijken een bijzonder geslaagd evenement!


Lasershow
Door de toenemende vraag naar professionele en spectaculaire lasershows heeft EX-IT nu de mogelijkheid deze shows te geven. De operator kan tevens teksten of logos meenemen in de show van bijvoorbeeld een sponsor. De laser is voorzien van een groene 1 watt DPSS laser, dit vermogen is voldoende voor een zaal tot 2500 personen. De prijzen variren van 350,- voor en 300Mw tot 800,- voor de 1 watt laser.


Studentenvereniging, Groningen`
De afgelopen jaren hebben wij de complete productie van de Kermesse dHiver mogen verzogen. Dit is een jaarlijks feest van Studentenvereniging Vindicat Atque Polit te Groningen. Tijdens dit 3 daagse evenement kwamen er in totaal meer dan 7.500 bezoekers. De line-up bestond uit: DJ 100% ISIS, The Hermes House band, Dj Lucien Voort, Olav Basoski ,Chris Zegers, DJ Eric E. Tijdens de optredens werden de bezoekers getrakteerd op een spetterende lichtshow met bewegend licht en lasers. Het ingezette geluidsysteem was een Funktion-One RES-4 met XTA processors.


Huwelijk
Een huwelijks is n van de mooiste momenten uit uw leven, en zal zodoende perfect moeten verlopen. Onze ervaren Djs spelen al jaren op huwelijken voelen het publiek goed aan en zorgen voor de juiste muziek op het juiste moment. De heerlijke dansplaten zorgen voor een avond om nooit meer te vergeten. Enkele locaties ter reverentie:

 • Het Arsenaal, Naarden

 • Landgoed tLaer, Ommen

 • Beachclub Kaaphoorn, Groningen

 • Old Course, Amsterdam

 • Kasteel Geldrop, Geldrop

 • Landgoed De Wilmersberg, Oldenzaal

 • Kasteel Oost, Valkenburg
 • DJ huren
  U kunt bij ons ook terecht voor het huren van een DJ op uw eigen locatie! De ervaren DJs geven de swingende invulling aan uw evenement. Van Clubmuziek tot Lounge en van Dance tot Dance Classics. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen. rental@ex-it.nl

  Polo & Countryclub Bad Bentheim, Duitsland
  Jaarlijks organiseert deze poloclub een internationaal Polotoernooi. Het hoogtepunt van dit evenement is het ruiterbal. EX-IT Productions is sinds jaren de huisleverancier van alle licht en geluidsapparatuur. Tot in late uurtjes werd er gedanst op de beats van onze Djs!


  JFV Congres, Groningen
  De Juridische Faculteit Vereniging (JFV) heeft in 2006 een groot congres georganiseerd in de Martinikerk in Groningen. Wij waren verantwoordelijk voor de gehele technische realisatie. Geeft u binnenkort ook een congres en zoekt u een productiepartner? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

  EX-IT Productions sponsort STUKAFEST 2007
  STUKAFEST is een landelijk cultureel festival dat wordt gehouden in de verschillende grote steden. Op het festival treden bekende en onbekende artiesten op. In 2007 was Sanne Wallis de Vries een van de coryfeen. Voor meer info: www.stukafest.nl

  Koninginnedag, Amsterdam
  EX-IT Productions heeft tijdens Koninginnedag het licht en geluid verzorgd op de Nieuwmarkt in Amsterdam. De gehele dag waren er diverse optreden van verschillende top acts. Het was een bijzondere dag met veel bezoekers en gezelligheid.

  Additionele items
  Speciale items maken uw evenement uniek en onderscheidend van de rest. Wij dragen graag vernieuwende ideen aan om zodoende tot een uniek resultaat te komen. Om onze creativiteit kracht bij zetten zijn hier enkele voorbeelden van speciale items tijdens verschillende evenementen.

  Foto 1:
  Waterscherm met de mogelijkheid tot projecteren van beeldmateriaal of logos
  Foto 2:
  Chill Lounge met sfeerspots n LoungeDj
  Foto 3:
  Opblaasbare figuren als Eyecatcher ( van Zonnebloem tot 13 meter hoog Boeddhabeeld)
  Foto 4:
  Een echte Icebar op locatie vervaardigd, uniek in zijn soort!

  Nieuws

  DJM-800
  EX-IT investeert in een compleet Renkus-Heinz geluidssysteem bestaande uit 18 speakercabinets.

  DJM-800
  2 x EX-IT heeft de beschikking over de nieuwste Pioneer Dj apparatuur

  Referenties

  Voor een compleet overzicht van onze referenties klik hier

  Video

  EX-IT Productions 2009 Showcase